Exkluzivní extra hořká
čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa 85 %. Je
vyráběna ve Švýcarsku
tradiční metodou dlouhého
konšování, díky
kterému plně vynikne zprvu skrytá
bohatá chuť kakaa a čokoláda
získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro
její výrobu bylo použito kakao z
Bolívie a přírodní třtinový
cukr Cristallino. Všechny složky
pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili
spravedlivý obchod garantuje farmářům z
rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje
otrockou či dětskou práci.
SLOŽENÍ: kakaové máslo,
kakaová hmota, kakaový
prášek, přírodní
třtinový cukr. Všechny složky
pocházejí z kontrolovaného
ekologického zemědělství. Obsah
kakaové sušiny nejméně 85 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových
plodů, mléka
a sóji.
VÝŽIVOVÉ
ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 2688 kJ/651 kcal |
|---|---|
| Tuky | 58 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 34 g |
| Sacharidy | 20 g |
| z toho cukry | 15 g |
| Vláknina | 11 g |
| Bílkoviny | 6,8 g |
| Sůl | 0,03 g |
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU