Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: cukr (sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr Cristallino), kakaová hmota, kakaové máslo, drcené pražené kávové boby 7 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | ___2325 kJ/559 kcal | __
|---|---|
| Tuky | ___38 g | __
| z toho nasycené mastné kyseliny | ___23 g | __
| Sacharidy | ___44 g | __
| z toho cukry | ___42 g | __
| Vláknina | ___9,7 g | __
| Bílkoviny | ___4,6 g | __
| Sůl | ___0,08 g | __
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s kávou.


CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU