Zajímavá jemná
hořká čokoláda okořeněná
perníkovým kořením -
sezónní vánoční položka. Je
vyráběna ve Švýcarsku
tradiční metodou dlouhého
konšování, díky
kterému plně vynikne zprvu skrytá
bohatá chuť kakaa a čokoláda
získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro
její výrobu bylo použito kakao z
Bolívie a sušená třtinová
šťáva Rapadura, která jí
dodá chuť lehce do karamelova. Všechny složky
kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND.
Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje
farmářům z rozvojových zemí
spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
SLOŽENÍ:
cukr (sušená třtinová
šťáva Rapadura, přírodní
třtinový cukr), kakaová hmota, kakaové
máslo, směs koření 1 % (skořice, koriandr,
anýz, fenykl, zázvor, hřebíček,
muškátový
oříšek, pepř), Bourbon vanilka.
Všechny složky pocházejí z
kontrolovaného ekologického
zemědělství. Obsah kakaové sušiny
nejméně 55 %.
Může obsahovat stopy skořápkových
plodů, sóji
a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 2290 kJ/548 kcal |
|---|---|
| Tuky | 36 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 22 g |
| Sacharidy | 46 g |
| z toho cukry | 43 g |
| Vláknina | 7,0 g |
| Bílkoviny | 5,0 g |
| Sůl | 0,0 g |
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko


CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU