Výrazná rajčatová passata,
čerstvá mozzarella a voňavé oregano –
to vše v biokvalitě na křupavém a
nadýchaném těstě. Margherita je
prubířským kamenem každé pizzerie i
skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí dotvořit
pizzu dle vlastní chuti. Pizzy Biopolar byly vyvinuty
společně s italskou rodinou Giannini, která je
vyrábí podle tradičního
neapolského receptu ve svém rodinném
podniku v Berlíně. Pečení je zde souhrou
manuální práce a strojů,
které jsou optimalizovány pro požadavky na
tradiční výrobu pizzy. Biga -
originální těsto na pizzu - nejprve
odpočívá dva dny ve velkých
dížích, aby se mohlo rozvinout její
přirozené aroma. Odpočaté těsto se nejprve
rozdělí na díly, poté každou
jednotlivou pizzu ručně vyválí pekař na
mramorové desce a v kombinaci házení a
hnětení ji vytvaruje. Pomocí stroje se na pizzu
nastříká rajčatová passata a
poté se ručně dozdobí klasickými
přísadami. Nakonec je pizza předpečena na kameni v
horké peci, což jí dává
její typický rustikální
vzhled.
SLOŽENÍ:
těsto* (pšeničná mouka*, voda,
rozkvašené těsto* [pšeničná
mouka*, voda, droždí], mořská sůl,
extra panenský olivový olej*, droždí),
drcená rajčata* 21 %, mozzarella* 20 %
(pasterované mléko*,
mikrobiální syřidlo, sůl, startovací
kultury), voda, mořská sůl, extra panenský
olivový olej*, oregano*. Složky
označené * pochází z
kontrolovaného ekologického
zemědělství.
Výrobek obsahuje lepek a mléko
a může obsahovat stopy ryb, korýšů,
měkkýšů, sezamu
a skořápkových plodů.
PŘÍPRAVA:
Pečte v předehřáté elektrické troubě
při 250 °C (v horkovzdušné troubě při 230
°C) po dobu 6-8 minut.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 818 kJ/194 kcal |
|---|---|
| Tuky | 6,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,4 g |
| Sacharidy | 26 g |
| z toho cukry | 1,4 g |
| Bílkoviny | 8,2 g |
| Sůl | 1,4 g |
Skladujte při teplotě -18 °C. Po rozmrazení
znovu nezmrazujte.
Certifikáty:

DE-ÖKO-003
Zemědělská produkce EU/mimo EU