Jemný vanilkový tvaroh bez aromat se
vyrábí ochucením typického
bavorského tvarohu vanilkou a
přírodním třtinovým cukrem.
Zjemněný je smetanou. Použité mléko
pochází výhradně z
prověřených alpských ekologických
statků. Dobré zacházení se
zvířaty a přírodní krmivo jsou
základem tohoto tvarohu.
Tvaroh Berchtesgadener Land je vyroben z mléka od volně se
pasoucích krav, jež si vybírají
horské bylinky, které jim nejvíce
svědčí. To se projeví nejen v
nutričních hodnotách mléka, ale
také v jeho vůni a chuti. Mléko má
smetanovější nažloutlou barvu v
porovnání s běžným mlékem,
lahodnou chuť a příjemnou vůni.
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: tvaroh*,
smetana*, přírodní
třtinový cukr*, voda, bílý
jogurt*, výtažek z Bourbon vanilky*, Bourbon
vanilka*, zahuštěná
citrónová šťáva*,
tapiokový škrob*, zahušťovadlo:
karobová moučka*, karamelový sirup*. Suroviny
označené * pocházejí z
kontrolovaného ekologického
zemědělství. Obsah tuku v sušině 20 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko
a neobsahuje stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 447 kJ/106 kcal |
|---|---|
| Tuky | 3,4 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2,3 g |
| Sacharidy | 11,3 g |
| z toho cukry | 10,7 g |
| Bílkoviny | 7,1 g |
| Sůl | 0,08 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Vanilkový tvaroh z alpského mléka (tvarohový výrobek ochucený). Skladujte při teplotě 2 - 8 °C.

DE-ÖKO-037
Zemědělská produkce EU/mimo EU