Bílé suché biodynamické víno vyrobené z typicky španělské odrůdy VERDEJO. Hrozny se po sklizni lehce pomelou a nechají ležet po dobu 24 hodin, kdy zůstáva hroznová štáva v kontaktu se slupkami. Následně se vylisují a vzniklý mošt fermentuje v nerezových tancích po dobu přibližně 20 dní při teplotě nepřesahující 15-17 °C.
POPIS: víno má jiskrnou zelenkavou barvu, střední viskozitu s intenzivní vůní zeleného jablka, jasmínu a citrusových plodů. Zelené jablko se výrazně projevuje i v chuti a středně plný charakter vína je doprovázen výrazně svěží a šťavnatou kyselinkou. Velice příjemně pitelné víno, které vybízí k tomu, aby jste ho ochutnali znovu.
SNOUBENÍ S POKRMEM: velice dobře se snoubí s ovčími a kozímy sýry, zeleninovým rizotem či zeleninovými saláty.
TEPLOTA PODÁVÁNÍ : 8-10°C
Vinařství: PARRA JIMENEZ Ročník: 2017 Zbytkový cukr: 0,9 g/l Obsah kyselin: 6,3 g/l Obsah alkoholu: 12,5 % Oblast: Castilla La Mancha| Parametr | Hodnota |
| BIO | 0 |
| Demeter | 0 |