Extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70 % vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Všechny složky kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, sušená třtinová šťáva Rapadura, kakaové máslo, kakaový prášek, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | ___2351 kJ/567 kcal | __
|---|---|
| Tuky | ___42 g | __
| z toho nasycené mastné kyseliny | ___25 g | __
| Sacharidy | ___34 g | __
| z toho cukry | ___29 g | __
| Vláknina | ___11 g | __
| Bílkoviny | ___7,4 g | __
| Sůl | ___0,03 g | __
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU